O Zavodu
Aktuelno
najave
Akreditovani programi
Informator o radu PZV
Praćenje i
unapređivanje
obrazovanja
Obrazovanje na
jezicima nacionalnih
manjina
Obrazovanjem
ka Evropi
Naša izdanja
Međunarodna saradnja
Istraživanja
Nastavni planovi i programi
Kontakt
Arhiva
Poslednja obnova sadržaja:
01.10.2013.
Aktuelno:

 

nazad

Aktuelno/najave - 2005. godina

Kliknite na odgovarajući link ukoliko želite da saznate više :
PZV će učestvovati na II MEĐUNARODNOM SAJMU OBRAZOVANJA, koji se održava od 1. do 3. decembra 2005. godine u Novom Sadu u Master centru Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 1. Saznajte više.
PZV dana 23.11.2005. organizuje međunarodnu konferenciju pod nazivom "Škole kao centri kompetencija" u okviru projekta "Interkulturalni centri za razvoj profesionalnih kompetencija nastavnika". Saznajte više.
PZV dana 26.09.2005. organizuje konferenciju pod nazivom "Jezik više za Evropu" povodom Evropskog dana jezika. Saznajte više.
PZV dana 10.09.2005. organizuje seminar za predstavnike Romske nacionalne zajednice sa temom "Metodologija izrade udžbenika"
saznajte više.
PZV dana 30.08.2005. organizuje seminar za predstavnike nacionalnih zajednica Rumuna, Rusina, Slovaka i Roma sa temom "Smetnje u učenju" - saznajte više.
PZV dana 29.08.2005. organizuje seminar na mađarskom nastavnom jeziku sa temom "Aktuelne metode i aktuelni udžbenici u osnovnoj školi".
PZV dana 26.08.2005. organizuje seminar za učitelje na mađarskom nastavnom jeziku sa temom "Smetnje u učenju". Predavač je Anamarija Viček - saznajte više.
U Novom Sadu, od 22. do 23. aprila 2005. godine održava se međunarodna konferencija pod nazivom "Izazovi obrazovanja na manjinskim jezicima". Za više informacija odaberite link za skidanje pozivnice i satnice na željenom jeziku (u formatu Adobe Acrobat):
        - pozivnica na srpskom jeziku
        - pozivnica na mađarskom jeziku
        - pozivnica na slovačkom jeziku
        - pozivnica na rusinskom jeziku
        - pozivnica na rumunskom jeziku

 
  Copyright © Pedago?ki zavod Vojvodine 2012. Sva prava zadr?ana.