O Zavodu
Aktuelno
najave
Akreditovani programi
Informator o radu PZV
Praćenje i
unapređivanje
obrazovanja
Obrazovanje na
jezicima nacionalnih
manjina
Obrazovanjem
ka Evropi
Naša izdanja
Međunarodna saradnja
Istraživanja
Nastavni planovi i programi
Kontakt
Arhiva
Poslednja obnova sadržaja:
01.10.2013.
Aktuelno:

 

nazad

Aktuelno/najave - 2006. godina

Kliknite na odgovarajući link ukoliko želite da saznate više :
Pedagoški zavod Vojvodine uz podršku Misije OEBS u Srbiji organizuje konferenciju "Unapređivanje dvojezičnosti i interkulturalnosti kod dece u Vojvodini". Saznajte više.
Okrugli sto na temu - Uloga inkluzije unapređivanju socijalne integracije i suzbijanju siromaštva. Saznajte više.
Seminar - Obuka za osnaživanje nacionalnih saveta nacionalnih manjina - programiranje dodatnih sadržaja bitnih za nacionalne manjine. Saznajte više.
Pedagoški zavod Vojvodine organizuje seminar koji će se održati od 18 – 20.08.2006. godine u Novom Sadu.
Tema seminara je "Savetovanje škola u procesu organizacijskog razvoja" u okviru projekta "Interkulturalni centri za razvoj profesionalnih kompetencija nastavnika", a predavač je dr Rolf Koerber iz Saksonskog ministarstva kulture. Saznajte više.
U organizaciji Pedagoškog zavoda Vojvodine dana 13. 05. 2006. godine održaće se treći po redu seminar na tremu: "Primena komunikativno-iskustvenog metoda u nastavi srpskog kao nematernjeg jezika u prvom razredu osnovne škole u odeljenjima sa nastavom na mađarskom jeziku" predavača Melanije Mikeš. Saznajte više.
Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i kulturu i Pedagoški zavod Vojvodine 09. 05. 2006. godine organizuju predavanje profesora dr Petera Jarvisa sa Univerziteta u Surrey-y, iz Velike Britanije iz Škole pedagoških nauka, na temu "Globalizacija i sociologija edukacije odraslih". Saznajte više.
Povodom obeležavanja Međunarodnog dana maternjeg jezika Pedagoški zavod Vojvodine organizuje konferenciju "Maternji jezik – nasleđe koje određuje čoveka". Saznajte više.


 
  Copyright © Pedago?ki zavod Vojvodine 2012. Sva prava zadr?ana.